"Wij hebben voor Involvit gekozen vanwege hun visie op websites." Jeroen Carol Visser - Bierconsumentenvereniging PINT

Het Adaptieve internet

In de beginjaren bestond het internet enkel uit hoofdverbindingen tussen belangrijke rekencentra over de hele wereld. Langzamerhand is het internet doorgedrongen tot in alle haarvaten van onze maatschappij.

Het 'Internet of Things' 

Waar we een aantal jaren geleden Het Net over surften achter een desktop PC op onze studeerkamer of op ons werk, zien we nu dat steeds meer apparatuur die we in het dagelijks leven gebruiken voorzien is van internetverbindingen. Niet alleen met onze Smartphone en tablet maar ook in toenemende mate voor onze auto, horloge, bril, fototoestel, thermostaat en andere huishoudelijke apparatuur. Veel van deze apparatuur heeft ook een user interface waarmee we ook op het internet kunnen surfen. 

Optimaal bedienen van de website bezoeker, ongeacht het 'device' 

Het ultieme doel van Involvit is dat een gebruiker die het internet betreedt, onafhankelijk vanaf welk apparaat hij of zij dat doet, optimaal bediend wordt. Dus niet alleen qua bereikbaarheid, maar ook qua vormgeving, navigatie en functionaliteit. 

Pas als de gebruiker optimaal bediend wordt zal hij of zij ook geactiveerd worden om een gewenste 'tegenprestatie' leveren in de vorm van afnemen van een dienst op het leveren van een positieve referentie. 

Om dit doel te bereiken zullen een aantal aspecten van de dienstverlening via het internet goed moeten worden ingericht. 

Personalisatie op individu of doelgroepen niveau 

Afstemmen van vorm, functie en content op het device waarmee een gebruiker het internet bezoekt.  

In onderstaand schema is te zien op welke manier Involvit in dit werkveld opereert. In de projecten die Involvit uitvoert wordt rekening gehouden met de benoemde problematiek. Daarnaast heeft Involvit twee producten ontwikkeld die optimaal inspelen op het op maat aanbieden van informatie en functionaliteit, afgestemd op doelgroepen en devices, te weten Mobile ConnectIt en Web ConnectIt.  

Involvit onderscheidt hierin:   

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen