1 2

About Time: over de dood spreken is niet eng

8 mei 2024

Een multiplatform die de dood bespreekbaar maakt, die het mogelijk maakt om alle wensen rondom een uitvaart vast te leggen en met anderen te delen, en die heel veel informatie geeft. About Time is een website, app en condoleanceregister die dat alles mogelijk maakt. Involvit is één van de partners die de technische realisatie voor haar rekening nam.

“Je kunt het je nabestaanden een stuk makkelijker maken door al tijdens het leven over de dood en je uitvaart te praten”, aldus Jaromir Gouw, initiatiefnemer van het project. Ervaringen in zijn eigen familie brachten hem ertoe de app About Time te ontwikkelen. De app en de bijbehorende website bevat een indrukwekkende hoeveelheid kennis over wat er allemaal moet gebeuren nadat iemand overleden is, en wat er allemaal kán als persoonlijke wens. De app stelt gebruikers in staat dat alles vast te leggen en te delen met hun dierbaren. De app inspireert je en neemt je aan de hand mee om alles te regelen.

Involvit was één van de partijen die hielp bij het ontwikkelen van het platform. Het bedrijf ontwierp het technische deel van de website en de wijze waarop de app, de website en het bijbehorende condoleanceregister met elkaar communiceren. Met behulp van het Umbraco redactiesysteem binnen het WebCit framework hoeft content maar één keer te worden ingevoerd om vervolgens automatisch te worden getoond in de app, op de website, naar print (de gespreksstarters) en het condoleanceregister.

Kijk op www.about-time.eu voor meer informatie.

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen