Allévo versterkt haar positie in de particuliere zorg met Allévoplus!

6 februari 2014

In 2012 heeft Involvit voor Allévo alle internet en intranet sites as-is gemigreerd naar een nieuw Content Management Systeem. Ook is van alle sites een mobiele variant gemaakt. Na deze realisatie zijn Allévo en Involvit met elkaar in gesprek gegaan met als doel de website van Allévo voor de particuliere zorg, www.allevoplus.nl een redesign te geven.

Moderne en aansprekende website

Om de producten/diensten die Allévoplus biedt bij de juiste doelgroepen optimaal in het voetlicht te brengen heeft Involvit een aansprekende website gerealiseerd, die op een moderne manier is opgebouwd. Een van de belangrijkste onderdelen van de Allévoplus site is dat er een breed, gecategoriseerd overzicht wordt gegeven van het actuele producten en diensten aanbod. Hierbij worden tevens per product of dienst de organisaties vermeld die deze producten en diensten binnen het concept aanbieden.

Vormgeving en functionaliteit aangepast aan eisen van deze tijd

Involvit heeft in dit project de nieuwe vormgeving ontwikkelt en de functionaliteit aangepast aan de eisen van deze tijd. Het verbeteren van de dienstverlening en de betrokkenheid van de doelgroep via het internet is hierbij het uitgangspunt geweest. Door deze stap te zetten kan Allevo de website van Allévoplus ook meer als een marketing instrument inzetten.

Kijk op www.allevoplus.nl voor het resultaat.

Lees meer over het werk van Involvit bij Allévo in het interview met Eus van Dijk.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen