Carinova kiest voor lange termijn oplossing online communicatie

22 juni 2021

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met circa 3.400 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest- en Noord Overijssel.

In de loop van de tijd zijn er verschillende online en offline kanalen ontstaan die ieder, in meer of mindere mate, een eigen ontwikkeling hebben doorgemaakt.

In 2020 ging Carinova op zoek naar een partij die zou kunnen helpen bij het vernieuwd positioneren van Carinova op de arbeidsmarkt en op corporate communicatie niveau. Involvit heeft de samenwerking gezocht met Zorgbroeders om dit brede vraagstuk aan te pakken en na een intensief selectietraject heeft Carinova ervoor gekozen met ons in zee te gaan.

Vanaf februari zijn we, samen met een heel enthousiaste projectgroep, intensief met elkaar op pad gegaan. In verschillende online sessies zijn we, samen met de projectgroep, begonnen met het definiëren van het werkgeversmerk en pakken nu door op het bepalen van een concept voor de nieuwe werkenbij website. Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuw grafisch concept. Het is opmerkelijk dat, ondanks dat we alles in online meetings organiseren, er toch een heel interessante dynamiek in de projectgroep ontstaat en dat de resultaten verrassend kunnen worden genoemd.

Binnenkort starten we met de realisatiefase van de werkenbij website, waarbinnen we onder andere een koppeling met het door Carinova gebruikte recruitment systeem zullen realiseren. Parrallel aan de realisatiefase van de werkenbij website maken we een start met het ontwikkelen van de concepten voor de nieuwe corporate website die na de zomer zal worden ontwikkeld.

Michael Hemminga (Directeur Bedrijfsvoering en Beleidsadvies Carinova): “Wij hebben voor de samenwerking met Involvit en Zorgbroeders gekozen omdat wij met zowel onze marketingcommunicatie als met onze websites een grote stap voorwaarts willen maken. Involvit en Zorgbroeders hebben de afgelopen tijd samen met onze enthousiaste interne projectgroep gewerkt aan een nieuw werkgeversmerk. Ik ben onder de indruk van de eerste resultaten. Deze goede start geeft energie en vertrouwen voor het vervolg van het project!”

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen