CorporateLives en Involvit gaan samenwerken

14 februari 2019

Onlangs hebben de directeuren van CorporateLives en internetbureau Involvit een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarmee Involvit de klanten van CorporateLives kan gaan voorzien van haar software ‘WebCit’. Hiermee voegen beide bedrijven hun kennis, ervaring en software samen.

Zowel Involvit als CorporateLives richten zich op de implementatie van onder anderen intranet- en kennismanagementsystemen. Omdat de focus en visie van beide bedrijven op het gebied van intranet en kennismanagement en multi-channeling grote overeenkomsten vertonen bleek een succesvolle samenwerking op het gebied van kennis, ervaring en software mogelijk.

Het WebCit intranet framework is een modulair intranetpakket in de cloud, gebaseerd op standaard open source software. Het systeem bestaat uit standaard componenten met ‘out of the box’ rijke functionaliteit maar is ook eenvoudig aan te passen aan de specifieke wensen van de klant.

Omdat Webcit gebruik maakt van de modernste Microsoft technologie in combinatie met het internationale cloudplatform Microsoft Azure is een naadloze integratie met bestaande cloud-producten bij de klant mogelijk.

Met de samenwerking biedt Involvit de klanten van CorporateLives een logische “next step” op het gebied van interne samenwerking en kennisdeling binnen het intranet en/of extranet.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen