GHZ - Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet!

24 oktober 2013

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend ziekenhuis. Voor het GHZ is het belangrijk om goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg bieden in een omgeving waar patiënten zich thuis voelen. Dat is dan ook een van haar speerpunten en is het ziekenhuis constant mee in ontwikkeling.

GHZ gaat mobiel

De meest opvallende ontwikkeling van dit moment is wel de nieuwbouw van het ziekenhuis, welke eind 2013 in gebruik wordt genomen. Bereikbaarheid is voor het GHZ dan ook een belangrijk onderwerp. Niet alleen de fysieke bereikbaarheid , maar juist ook digitaal.

In dat kader zag het GHZ al dat er steeds meer behoefte ontstond om haar mobiele websitebezoekers te ondersteunen.

"We hebben namelijk gemerkt dat er steeds meer bezoekers via een mobiel apparaat onze website benaderen en hierop wordt de reguliere website niet goed getoond", vertelt Jeanet van 't Land, communicatieadviseur/webredacteur bij het GHZ.

Om deze reden heeft het GHZ begin 2013 besloten een mobiele website te laten realiseren. Na een oriƫntatiefase heeft het GHZ er voor gekozen om Mobile ConnectIt van Involvit hiervoor in te zetten.

De belangrijkste toegevoegde waarde van de mobiele website voor het GHZ is de leesbaarheid van relevante informatie voor mobiele gebruikers. Daarnaast is het volgens Jeanet ook een grote vooruitgang dat er veel functionaliteit van de mobiel kan worden gebruikt via de mobiele website.

Involvit en Mobile ConnectIt

De keuze van Mobile ConnectIt voor de realisatie van de mobiele website is volgens Jeanet gemaakt doordat in de verkennende gesprekken al snel naar voren kwam dat MobileConnecIt als oplossing de werkzaamheden voor de mobiele website een heel stuk minder complex maakte dan van te worden gedacht, het korte tijdsbestek waarin de mobiele website gerealiseerd kon worden Ć©n een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het GHZ is zeker positief over de samenwerking met Involvit tijdens het project en zeer tevreden met het eindresultaat. "De samenwerking is zeer prettig is verlopen. Het project is goed doorlopen, zowel in de samenwerking als in de communicatie. Daar waar tegenvallers waren, werd adequaat gereageerd. Met name door de korte communicatielijnen werd alles snel opgepakt en onder controle gehouden!"

Lees meer over de mobiele website van het GHZ in het interview met Jeanet van 't Land.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen