Er wordt heel duidelijk aan een stukje verwachtingsmanagement gedaan en dat werkt prima. Heel pragmatisch.

Het Albeda College – Houdt de aansluiting met haar student, dus gaat mobiel!

3 september 2013

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie, met circa vijftig locaties en 120 opleidingen. De online focus bij het Albeda College ligt op mobiel.

"Onze jongeren, onze studenten, dat is onze core business. En ja, zij zijn zeer actief op alles wat mobiel is." Vertelt Esther Trotsenburg, Projectmanager Stafafdeling BSC van het Albeda College.

Het Albeda College is in samenwerking met Involvit aan de slag gegaan met hun Jongerensite en Dnamc, gemaakt op basis van Mobile ConnectIt, welke inmiddels via een app beschikbaar is. Daarnaast zijn er op dit moment nog twee omgevingen in ontwikkeling, de roostersite en de BPV site.

"Verder in de toekomst zullen we gaan werken naar een schaalbare nieuwe website, maar in de tussentijd kiezen wij voor mobiele websites. De belangrijkste die er nu aan zit te komen is de roostersite, dat is bij ons echt nummer 1 topic op de website waar het meest naar gekeken wordt door studenten." Gaat Esther Trotsenburg verder.

Mobiele website via een web-app

Het Albeda College heeft expliciet gekozen voor het laten ontwikkelen van mobiele websites, maar biedt deze wel via integraal een app aan de iTunes Store en de Market. Dit hebben ze gedaan om het de studenten zo makkelijk mogelijk te maken.

"Vorig jaar hebben wij al een wat complexe app laten ontwikkelen." Legt Esther Trotsenburg uit. "Die bleek zeer intensief in het bijhouden van wijzigingen en helemaal niet flexibel te zijn. Dat hebben we nu ondervangen met de keuze voor mobiele websites en een overkoepelende app die we ook door Involvit hebben laten ontwikkelen."

Involvit als online partner

Involvit heeft de mobiele websites en de app voor het Albeda College gerealiseerd op basis van Mobile Connecit. Ook voor de realisatie van de mobiele PBV site heeft het Albeda College gekozen voor de samenwerking met Involvit. De samenwerking tussen het Albeda College en Involvit verloopt vanuit beide kanten erg plezierig. Zo beaamt Esther Trotsenburg. "Het klinkt misschien gek, maar het meest opvallende is dat als wij iets vragen en er wordt gezegd dat iets mogelijk is, dan krijgen we het ook. En dat is helaas niet altijd onze ervaring. Daar zijn we erg positief verbaasd over. Er wordt heel duidelijk aan een stukje verwachtingsmanagement gedaan en dat werkt prima. Heel pragmatisch!"

Geïnteresseerd in het hele interview met Esther Trotsenburg? Lees dan de klantcase!

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen