Involvit bouwt nieuwe website LangeLand Ziekenhuis

20 juni 2014

Het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer heeft Involvit de opdracht gegeven om de nieuwe website van het ziekenhuis te ontwikkelen.

Het LangeLand Ziekenhuis met +/- 220 bedden en +/- 1.100 medewerkers is sterk verbonden met Zoetermeer; de derde grote stad van Zuid-Holland. Als het enige algemeen ziekenhuis vervult het LangeLand een kernfunctie in de gezondheidszorg voor de stad en de directe omgeving. De missie van het Zoetermeerse ziekenhuis is om het ziekenhuis voor de Zoetermeerse gemeenschap te zijn en blijven. De beste garanties voor het slagen van deze missie zijn: goed luisteren naar de zorgvrager, alert blijven en inspelen op veranderingen. Niet voor niets heeft het LangeLand Ziekenhuis als motto: 'beter dichtbij'.

De nieuwe website van Het LangeLand Ziekenhuis wordt een website die vooral functioneel zal zijn. 'Het gaat er niet om de mooiste website te hebben maar om wie de beste zorg biedt' is hier het devies. De website zal met name gericht zijn op het geven van adequate informatie die belangrijk is voor patiƫnten en bezoekers.

Uiteraard zal de nieuwe website van het LangeLand ook voor tablet- en Smartphone gebruikers goed bruikbaar zijn. Involvit legt zich toe om het optimaal ondersteunen van mobiele apparatuur.

Involvit ontwikkelt de nieuwe website, samen met de projectgroep van het LangeLand Ziekenhuis in een SCRUM projectmethodiek. Naar verwachting zal de website in het vierde kwartaal van 2014 live gaan.

"Goede en overzichtelijke informatie voor patiƫnten en bezoekers is natuurlijk een belangrijk speerpunt voor ons ziekenhuis. Een website is daarvan een belangrijk onderdeel. Tegelijkertijd letten we vanzelfsprekend erg op onze kosten, en zijn we ervan overtuigd dat we ons met name goed kunnen profileren met de meest hoogwaardige en veilige zorg. We kiezen daarom voor een site met een nette uitstraling, zonder dure en overbodige franje. Involvit helpt ons bij het realiseren daarvan."

Aldus Jeanette Koster-Olthof, hoofd communicatie.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen