"ik heb de samenwerking met Involvit tijdens dit project als zeer prettig ervaren. Deskundig, snel in het afstemmen over en oplossen van knelpunten."

Involvit ontwikkelt voor AVL koppeling met Connexys

17 april 2014

Een tijd geleden hebben we gemeld dat wij de nieuwe mobiele websites voor het Antoni van Leeuwenhoek hadden gerealiseerd. Het ging om de sites voor het ziekenhuis het Nederlands Kanker Instituut, het onderzoekdeel van het AVL en een speciale recruitment site; de werken-bij-AVL website. Deze laatste site is speciaal ontwikkeld om vacatures binnen de gehele organisatie op een eenduidige manier onder de aandacht te brengen van de betreffende doelgroep. De mobiele sites zijn gebouwd met het Mobile ConnectIt platform van Involvit.

Koppeling tussen vacatures en recruitment-systeem

In een vervolgproject heeft Involvit nu voor het Antoni van Leeuwenhoek een koppeling gerealiseerd tussen de vacatures op de websites en het recruitment systeem van Connexys dat intussen is geïmplementeerd bij het AVL. Door deze koppeling is het mogelijk geworden om het complete beheer van alle vacatures in het backoffice systeem van Connexys te doen. Alle vacatureteksten en daaraan gerelateerde meta-informatie worden vervolgens automatisch gesynchroniseerd met de websites die deze teksten publiceren. Ook kunnen kandidaten gelijk op een vacature reageren.

Voor desktop en mobiel

In tegenstelling tot het vorige project heeft Involvit deze functionaliteit zowel voor de desktopsites als voor de mobiele websites geïmplementeerd.

Arjen Biesterveld, Recruiter Antoni van Leeuwenhoek: "ik heb de samenwerking met Involvit tijdens dit project als zeer prettig ervaren. Deskundig, snel in het afstemmen over en oplossen van knelpunten."

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen