Involvit presenteert haar nieuwe communicatieplatform op Zorg & ICT 2015

7 januari 2015

Voor iedere doelgroep, in iedere situatie, op elke locatie en op elk device

Dit jaar vind Zorg en ICT plaats op 18, 19 en 20 maart in de jaarbeurs in Utrecht. Ook nu is Involvit weer aanwezig en presenteren wij op deze beursdagen ons nieuwe Internet communicatieplatform. Op de beurs wordt dit adaptieve multichannel platform geïntroduceerd waarmee het mogelijk wordt om snel, effectief en tegen redelijke kosten een (mobiele)website, App, intranet, verwijzersite, koppeling met bedside terminals, of narrowcasting oplossingen te ontwikkelen.

Wij leggen u te mogelijkheden voor door u mee te nemen in oplossingen die wij al hebben gerealiseerd en realiseren voor onder andere:

  • Jeroen Bosch Ziekenhuis
  • Thuiszorgorganisatie Allévo
  • Ziekenhuis Bernhoven
  • ’t Lange Land Ziekenhuis
  • U Centraal
  • Viva! Zorggroep

En nog veel meer!

Door u kennis te laten maken met de visie van deze organisaties op digitale dienstverlening en de stappen die zij daarin hebben gezet, maakt u kennis met toepassingen zoals Bedside Terminals, een verwijzerssite, mobiel intranet, automatisch samenvatten van medische teksten, koppelingen naar verschillende backoffice systemen en natuurlijk ook de responsive en adaptive websites en intranetten.

Bent u op zoek naar, of zich aan het oriënteren op de mogelijkheden om u doelgroep optimaal te bedienen via uw online kanalen? Dan is een bezoek aan Involvit tijdens uw beursdag zeker te moeite waard! U vind ons op stand 10B.55 in hal 10.

Wij staan u graag te woord en nemen hiervoor ook graag de tijd voor. Daarom horen wij het graag van u als u een bezoek aan ons zult brengen. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor gratis toegang tot Zorg & ICT 2015 via deze registratielink.

Wij kijken uit naar uw komst!

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen