Involvit presenteert nieuw online communicatieplatform op Corporatieplein

4 juli 2019

Donderdag 26 september vindt in Expo Houten de negende editie van CorporatiePlein plaats. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties en is uitsluitend te bezoeken door medewerkers van woningcorporaties.

Het thema van dit jaar is Digitaliseren en Optimaliseren. En dat is precies waar ook Involvit zich mee bezig houdt.

Bent u op zoek naar, of zich aan het oriënteren op de mogelijkheden om u doelgroep optimaal te bedienen via uw online kanalen zoals uw website of het intranet? Dan is een bezoek aan Involvit tijdens uw beursdag zeker te moeite waard! U vindt ons op stand 15a.

Tijdens Corporatieplein presenteren wij ons WebCit Framework, waarmee alle basisfunctionaliteit wordt geboden voor een complete standaard website, intranet, en/of extranet.

Corporaties als Woonservice IJsselland, Stadgenoot en Laurentius kozen al voor dit open source framework dat is gebouwd op Umbraco voor hun online omgevingen zoals de website, het intranet en zelfs het CRM.

Wij laten tijdens CorporatiePlein graag aan u zien wat alle mogelijkheden van WebCit zijn, zowel voor uw website als voor uw intranet. En hoe wij met behulp van deze standaard inrichting, snel en met relatief lage kosten een professionele web-omgeving voor u kunnen inrichten.

een eerste indruk van onze visie op kennismanagement kunt u nu al lezen op de website van het Corporatieplein. We praten hierover graag met u door op 26 september.

U kunt ons vinden op stand 15a. Zien wij u dan?

Wij kijken uit naar uw komst!

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen