Kennis en informatie delen met branchegenoten

14 juni 2018

Het delen van kennis en informatie is iets wat wij bij Involvit belangrijk vinden en graag doen. Zo belangrijk zelfs, dat wij nu al voor het derde jaar op rij regelmatig kennissessies organiseren voor zowel onze Zorgrelaties als onze relaties in de Woningbranche. Hierin laten wij onder leiding van een gastspreker de deelnemers onderling kennis en ervaring delen over onderwerpen die te maken hebben met het optimaliseren van het digitale proces.

Interviews met klanten over hun digitale ambities

Ook laten wij graag onze klanten aan het woord. Wat zijn hun digitale ambities? Tegen welke uitdagingen lopen zij aan en welke middelen zetten zij in om hun doelen te bereiken? Daarom gaan wij regelmatig met onze klanten in gesprek in de vorm van een interview en delen wij de klantcases die daaruit voortkomen. Want hoe prettig is het om van de ervaringen van branchegenoten te kunnen leren? Op de website pagina www.involvit.nl/whitepapers vind je de klantverhalen van onder andere Ziekenhuis Bernhoven, Woningcorporatie Stadgenoot, het LangeLand Ziekenhuis en het Albeda College. 

Nieuwe klantcases voor Reclassering Nederland, Fundis en Woonservice IJsselland

Recent zijn wij ook in gesprek gegaan met Lotte Lever van Reclassering Nederland. We hebben het met name gehad over de totstandkoming van hun intranetomgeving ‘Het Digiplein’.

Ook met Fundis zijn we uitgebreid in gesprek gegaan over het nieuwe intranet dat interactie en kennisdeling stimuleert voor hun 20 verschillende dochterondernemingen. En met Angela Hommerson van Woonservice IJsselland hebben we het gehad over de nieuwe website die zij hebben laten realiseren.

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen