Kennissessie digitale toegankelijkheid en arbeidsmarktcommunicatie op 23 juni

23 juni 2022

Kom jij kennis halen en delen over digitale toegankelijkheid en arbeidsmarktcommunicatie tijdens onze kennissessie?

Kennisdelen met elkaar en met bevlogen gastsprekers

Hierbij nodigen wij jou en jouw collega’s graag uit voor deze interactieve kennissessie waarin je niet alleen als ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar ook met onze onafhankelijke gastsprekers. Experts die wij speciaal voor de thema’s van deze sessie aan het woord laten om daarmee meer diepgang te geven aan de geagendeerde thema’s. Deze gastsprekers verzorgen voorafgaand aan de discussie een inleiding op het thema. Wij faciliteren deze sessie en treden als voorzitter op om het gesprek in goede banen te leiden.

Voor deze eerste sessie na Corona-tijd zijn de thema's; Digitale Toegankelijkheid en Arbeidsmarktcommunicatie.

Digitale Toegankelijkheid – Raph de Rooij is bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken de beleidsmedewerker die gaat over digitale toegankelijkheid (https://www.linkedin.com/in/raphderooij/). Hij is direct betrokken geweest bij de totstandkoming van de Europese webtoegankelijkheidsrichtlijn en bij de nationale wetgeving die op de richtlijn is gebaseerd. Raph neemt je mee in de achtergronden van de al bestaande richtlijn én de komende European Accessibility Act (EAA). 

Daarbij geeft hij advies over hoe jouw organisatie zich hierop kan voorbereiden, wat er allemaal bij komt kijken en gaat hier vervolgens graag met de deelnemers over in gesprek. 

Arbeidsmarktcommunicatie – Martijn Hulst van Richtingmakers (voorheen bekend als Zorgbroeders, https://www.linkedin.com/in/martijnhulst/) neemt ons mee in de huidige problematiek rond de krapte op de arbeidsmarkt en hoe je daar als organisatie met de juiste arbeidsmarktcommunicatiestrategie mee om kan gaan. Hoe je ervoor kan zorgen dat jouw organisatie er als werkgever uitspringt.

Aanvullend op de presentatie van Martijn zal Johan de Jong dieper ingaan op de arbeidsmarktstrategie die Carinova in 2021 heeft ontwikkeld en heeft vertaald naar een werken-bij website om zo in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de veranderende en krappe (zorg)arbeidsmarkt. 

In de aansluitende discussie gaan wij graag met de groep in gesprek over de uitdagingen waar jullie voor staan, welke stappen er al door de verschillende organisaties zijn gezet en wat er nog meer moet gebeuren om tot een goede arbeidsmarktcommunicatiestrategie te komen. 

Datum, locatie en tijd

De sessie vindt plaats op donderdag 23 juni in het Beatrixgebouw in Utrecht. De inloop is vanaf 13:00 uur en om 13:30 uur zal de sessie van start gaan tot ongeveer 16:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Je kan je voor deze sessie aanmelden via het formulier. Is deze sessie interessant voor een van je collegae? Stuur dit bericht dan gerust door!

We zien je graag op 23 juni in Utrecht!

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen