Kennissessie voor zorginstellingen krijgt een vervolg

11 februari 2016

Afgelopen 19 januari heeft onze eerste kennissessie voor zorginstellingen plaatsgevonden. Het doel van deze kennissessies is om zorginstellingen bij elkaar te brengen en met elkaar het gesprek aan te laten gaan over verschillende actuele vraagstukken over online communicatie.

Met deze sessies wil Involvit zorginstellingen motiveren om kennis en ervaringen, die er op verschillende vlakken zijn, met elkaar te delen. Er kan immers veel lering getrokken worden uit de ervaringen van collega-organisaties. Maar het is ook interessant om de mening te horen van zorgcollega’s hoe zij omgaan met vraagstukken als privacy aspecten, het inzetten van apps en sociale intranetten.

Dit waren dan ook een aantal van de onderwerpen die tijdens de sessie op 19 januari aan de orde zijn geweest. Zo’n 10 organisaties hebben in een ontspannen sfeer kennis met elkaar gemaakt en hun ervaringen, kennis en meningen met elkaar gedeeld.


Omdat in deze sessie naar voren kwam dat er meerdere onderwerpen zijn die nog niet aan de orde zijn geweest of om een verdieping vragen, is Involvit zeker van plan om deze sessie een vervolg te geven en verschillende thema’s daarin de revue te laten passeren.


Alle zorginstellingen die graag met vakgenoten kennis en ervaring willen uitwisselen en willen meediscussiëren over toekomstige ontwikkelingen zijn hierbij welkom. Iedereen kan zijn of haar interesse hierin kenbaar te maken en het liefst ook aan ons te laten weten over welke onderwerpen u graag met uw zorgcollega’s in gesprek gaat.


Wanneer wij een datum voor een tweede kennissessie vaststellen, zullen we dit onder onze relaties bekent maken. Wilt u hier ook van op de hoogte gebracht worden, kunt u dat laten weten door het invullen van onderstaand formulier!

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen