Laurentius zet ook online haar klant centraal

15 oktober 2019

Laurentius is een woningcorporatie in Breda die zo’n 7.500 woningen verhuurt en onderhoudt in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Samen met haar samenwerkingspartners en bewoners biedt Laurentius een thuis, goed en betaalbaar wonen.

In 2018 heeft Laurentius de keuze gemaakt om haar primaire systeem te vervangen, waarin het huurdersportaal en de kennisbank zijn voorzien, maar niet de website en het intranet. Om die reden heeft Laurentius het verzoek bij Involvit neergelegd om haar te ondersteunen bij de vernieuwing van de website en het intranet.

Na de realisatie van de website heeft Involvit ook het nieuwe intranet gerealiseerd. Het nieuwe intranet is volledig nieuw vormgegeven en bestaat uit de standaard componenten van WebCit, een out-of-the-box inrichting op basis van Umbraco, maar is van daaruit verder op maat ingericht voor Laurentius.

Wij gingen in gesprek met Leontine Klaase (communicatieadviseur) van Laurentius  waarbij zij vertelt over hun online doelstellingen, de realisatie van hun nieuwe website en intranet en hoe deze aansluiten op hun missie: Samen voor een thuis. 

Lees hier het hele verhaal

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen