Het platform van MobileConnectit is voor ons een prima basis waarmee we ook de mobiele behoeftes van onze dienstverlening de komende tijd nog verder kunnen uitbouwen.

Mobiele website Gemeente Helmond

13 oktober 2014

Involvit heeft voor de gemeente Helmond in de afgelopen jaren diverse websites, subsites en een intranet ontwikkelt op basis van Smartsite CMS. Inmiddels heeft Involvit op verzoek van de gemeente Helmond deze zomer ook een mobiele website gerealiseerd, op basis van MobileConnectit.

Gemeente Helmond heeft de keuze voor het inzetten van een mobiele website gemaakt omdat ze zich er van bewust is dat een optimale communicatie met haar doelgroepen van cruciaal belang is voor het behalen van de gestelde (communicatie)doelen. De gemeente wil met de mobiele website dan ook de mobiele gebruiker van het internet optimaal te bedienen.

Eén van de vragen van die de gemeente heeft gesteld bij de keuze voor een leverancier is om een platform te kunnen bieden waarop meerdere mobiele omgevingen kunnen draaien. Met Mobile ConnectIt is zo'n platform waarmee de gemeente op een flexibele manier meerdere mobiele webomgevingen kan inrichten waardoor deze toekomstige uitbreiding mogelijk is.

De mobiele website bevat met name die onderwerpen die van belang zijn voor mensen die via hun smartphone op zoek zijn naar bijvoorbeeld parkeergelegenheden, wegwerkzaamheden en nieuws.

"We zijn tevreden over de samenwerking en totstandkoming van onze nieuwe mobiele website met Involvit waarbij er goed is meegedacht over de door ons gewenste informatievoorziening richting onze doelgroepen. Het platform van MobileConnectit is voor ons een prima basis waarmee we ook de mobiele behoeftes van onze dienstverlening de komende tijd nog verder kunnen uitbouwen.''

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen