Nieuws

Werkenbij website van het LangeLand Ziekenhuis compleet vernieuwd

9 september 2020

In de huidige tijd, waarin er een groot tekort is aan gekwalificeerde zorgprofessionals, is zorgvuldige arbeidsmarktcommunicatie in de zorgsector een niet meer weg te denken aandachtsgebied voor vele HR- en communicatieafdelingen van zorginstellingen.

Een professionele online aanwezigheid met een speciale website voor arbeidsmarktcommunicatie is voor veel ziekenhuizen, organisaties voor ouderenzorg- en GGZ-instellingen een belangrijk instrument om aan de groeiende behoefte aan gekwalificeerd zorgpersoneel te voldoen.

Involvit heeft al vele van dit soort Werkenbij… websites ontwikkeld. Kort geleden mochten we daar een prachtig nieuwe website voor het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer aan toevoegen. De website, die ontworpen en ontwikkeld is op basis van Umbraco CMS in combinatie met het WebCit platform van Involvit, biedt naast het tonen van de actuele vacatures ook relevante achtergrondinformatie in de vorm van ervaringsverhalen, beeldmateriaal en filmpjes over het ziekenhuis.

De website is gekoppeld aan het intern gebruikte recruitment systeem van Connexys. Hierdoor hoeven de vacatures op de website niet te worden ingevoerd in het CMS. We hebben een slimme functionaliteit geïmplementeerd die, op basis van een functietype relevante afbeeldingen toont bij de diverse vacatures. De nieuwe Werkenbij website van het LangeLand Ziekenhuis is nu één van de kanalen in het al bestaande WebCit multi-channel platform waarin meerdere sites van het LLZ zijn ondergebracht.

Het project is in nauwe samenwerking tussen de HR-afdeling, de communicatieafdeling en Involvit tot stand gekomen. Involvit tekende voor zowel de vormgeving als de techniek.

 Jeanette Koster-Olthof, manager Marketingcommunicatie: “Met deze nieuwe Werkenbij website geven we een compleet beeld wat werken bij ons ziekenhuis inhoudt. De site staat vol met filmpjes en verhalen van artsen, verpleegkundigen en ander personeel. Hiermee vergroten we de mogelijkheid om geschikt zorgpersoneel aan te trekken.”    

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen