Zorg & ICT 2014

17 april 2014

Met een tevreden gevoel kijken wij bij Involvit terug op onze deelname aan de Zorg & ICT beurs 2014. Wij waren uitgenodigd om aanwezig te zijn op het e-Health plein, waarop wij onze oplossingen voor device onafhankelijke websites, intranet en mobiele oplossingen mochten presenteren aan de bezoekende zorgorganisaties.

We hebben interessante gesprekken mogen voeren met onze bezoekers over bijvoorbeeld de Verwijzerssite van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het mobiele intranet met koppeling naar de back-office systemen van Allévo. Maar ook over de werkenbij site voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis met koppeling met het HRM systeem van Connexys en het automatisch samenvatten van medische teksten dat wij hebben gerealiseerd in samenwerking met Het Radboudumc.

Speciaal voor deze Zorggerelateerde beurs hebben we een aantal klantverhalen gebundeld in een mobiele website. Op deze website wordt tevens een deel van onze technologie voor het automatisch vertalen van informatie gedemonstreerd. Deze website is te benaderen via www.mobileconnectit.nl/zorg.

Wij zijn deze dagen verder geïnspireerd door de gesprekken die we hebben gevoerd met veel mensen die zich dagelijks bewegen binnen het zorgdomein. Het stimuleert ons om verder te werken aan goede oplossingen voor internetcommunicatie in de zorg.

Hopelijk hebben de bezoekers aan onze stand ook ideeën opgedaan hoe ze de door Involvit ontwikkelde oplossingen in de zorg kunnen toepassen in hun eigen dagelijkse praktijk.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen