Mobiele websites

We zijn met allerlei mobiele apparatuur verbonden met het internet. Smartphones, tablets maar in toenemende mate hebben andere gebruiksvoorwerpen zoals auto's, smartwatches enz. een connectie met het internet.

Optimaal bedienen van de website bezoeker, ongeacht het 'device'

Het ultieme doel van Involvit is dat een gebruiker die het internet betreedt, onafhankelijk vanaf welk apparaat hij of zij dat doet, optimaal bediend wordt. Dus niet alleen qua bereikbaarheid, maar ook qua vormgeving, navigatie en functionaliteit.

Pas als de gebruiker optimaal bediend wordt zal hij of zij ook geactiveerd worden om een gewenste 'tegenprestatie' leveren in de vorm van afnemen van een dienst op het leveren van een positieve referentie.

Wat is Mobile ConnectIt?

Mobile ConnecIt is een oplossing waarmee organisaties snel en zonder grote investeringen een professionele mobiele website kunnen exploiteren waarbij het beheer van de content van de website blijft waar het nu ook belegd is. Wij zorgen voor de technische aansluiting met alle mobiele devices die er zijn (en nog gaan komen).

Mobile ConnectIt werkt op basis van een SaaS constructie. Hierdoor kan optimaal en blijvend ingespeeld worden op de ontwikkelingen op de markt van mobiele apparatuur. 

Involvit heeft Mobile ConnectIt ontwikkeld met drie belangrijke pijlers:

  1. Mobile ConnectIt faciliteert een mobiele website op een snelle, eenvoudige en zeer professionele manier die optimaal afgestemd is op een groot pallet aan mobiele apparaten.

  2. Mobile ConnectIt maakt gebruik van bestaande content en werkt daarvoor samen met bestaande Content Management Systemen. Er hoeft dus geen informatie separaat van het bestaande CMS bijgehouden te worden.

  3. Mobile ConnectIt is volledig 'in the cloud' en op basis van Saas opgezet. Organisaties die gebruik maken van de dienst hoeven niet te investeren in nieuwe software, nieuwe vormgeving, nieuwe trainingen voor redacteuren enz. en sluiten met het systeem daarnaast optimaal aan bij relevante social media bronnen.

Een compleet overzicht van alle mogelijkheden van Mobile ConnectIt is te vinden op www.mobileconnectit.nl.

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen