Websites

Schaalbare, gebruiksvriendelijke effectieve websites met een mooi design die waarde toevoegen aan je organisatie. Met het doel van jouw organisatie in het vizier realiseert Involvit met de juiste mix van Open Source technologie, open standaarden en maatwerk de juiste website.

De bezoeker centraal!

Een website die zich aanpast aan de schermgrootte van het device, de resolutie, de internetsnelheid, de locatie. Niet alleen qua design, maar ook qua content!

undefined

Bij een adaptive website ligt de focus meer op de content. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar het type device (desktop, tablet, smartphone, wearable), besturingssysteem en merk. Hiermee wordt de getoonde content van de website geoptimaliseerd voor dat betreffende toestel. Zo bereik je jullie totale doelgroep op een gebruiksvriendelijke wijze, waar en waarmee ze dan ook online zijn.

De basis van de meeste websites die wij ontwikkelen is gebaseerd op het WebCit framework. Een op het CMS Umbraco ontwikkeld en gestandaardiseerd framework waar inrichting, beveiliging, beheerelementen en tal van functionaliteit in is opgenomen. Dit zorgt ervoor dat we in kort tijdsbestek een veilige en toekomstvaste website met rijke functionaliteit kunnen ontwikkelen. Het brengt een nieuwe standaard in de verhouding waarde versus budget!

Zo realiseren wij snel en effectief een professionele adaptieve website, die jullie voor de organisatie kunnen inzetten als uitgebreid communicatiemiddel.

Wat willen jullie bereiken?

We bespreken graag welke doelen jullie willen bereiken en op welke manier de website jullie hierbij kan ondersteunen.

Umbraco / CMS
Wij bouwen onze oplossingen met Umbraco CMS. Hiermee realiseren wij eenvoudige, uitgebreide én complexe omgevingen op een flexibele en efficiënte manier.
Lees verder
Webcit
WebCit is een standaard framework gebouwd met Umbraco CMS. Hiermee biedt het alle basisfunctionaliteit voor een professionele en complete web-omgeving.
Lees verder
Full service
Wij verzorgen jullie project van begin tot eind. Van strategie- en functionele sessies en design, tot aan implementatie, nazorg, onderhoud en support.
Lees verder
Intranet Framework
Met het WebCit Intranet Framework realiseren wij in een korte doorlooptijd een professionele intranetomgeving met standaard componenten.
Lees verder

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen