1 2

Allévo

Voor Allévo heeft involvit niet alleen de CMS omgeving van haar drie websites vervangen, maar ook voor alle sites een mobiele website ontwikkelt. En de samenwerking duurt voort!

Allévo is een zorgorganisatie met een breed zorgaanbod waaronder thuiszorg, dieetadvisering en verpleeg- en verzorgingshuiszorg en heeft ca. 2.000 medewerkers. Allévo is werkzaam in de Zeeuwse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beverland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen.

Involvit heeft de eerdere websites van Allevo ondergebracht in een nieuwe Content Management omgeving waarin optimaal ingespeeld wordt op de specifieke eisen die gesteld worden aan functionaliteit en usability van mobiele websites en desktop websites. Deze volledig geïntegreerde omgeving bestaat uit de bekende SaaS omgeving voor mobiele communicatie 'Mobile ConnectIt' en het door Involvit nieuw op de markt gebrachte 'Web ConnectIt' voor desktop websites.

Eus van Dijk, Coördinator ICT, Bedrijfsbureau van Allevo: "We hebben gekozen voor Involvit omdat we verwachten met de producten Umbraco en Mobile ConnectIt onze huidige CMS-omgevingen te kunnen vervangen en opwaarderen."

Lees meer over het werk van Involvit bij Allévo in het interview met Eus van Dijk.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen