Energeia

Het verzamelen van nieuws, actualiteiten en opinie binnen de energiesector én het verspreiden daarvan onder belangstellenden en abonnees. Dát is de doelstelling van Energeia. Om dit doel te bereiken heeft Energeia een eigen redactie en wordt er gebruik gemaakt van verschillende publicatiekanalen. Via deze publicatiekanalen worden zo'n 8000 energieprofessionals voorzien van actuele informatie.

Sinds kort maakt Energeia ook gebruik van een volledig functionele mobiele website. Op basis van het mobiele platform Mobile ConnectIt van Involvit is alle functionaliteit van de desktopsite ook op een smartphone en tablet beschikbaar.

De website van Energeia is het belangrijkste kanaal waarmee Energeia de vergaarde informatie en ontwikkelingen in de energiemarkt bij zijn gebruikers aflevert. Belangstellende, niet-abonnees kunnen hier een beperkt deel van deze content gratis lezen en hebben de mogelijkheid om een proefabonnement af te sluiten.

Energeia had al een mobiele versie van de website in gebruik, maar zowel de content als de functionaliteiten van deze site kwamen niet overeen met die van de desktop website. In de statistieken van de website was wel duidelijk te zien dat een substantieel deel van de nieuwe bezoekers van de website, dit met een mobiele telefoon of een tablet deden.

Dit is de reden waarom Energeia aan Involvit de opdracht heeft gegund om een compleet nieuwe mobiele omgeving te maken, waarin zowel alle relevante content, als ook de op de desktop site aanwezige functionaliteit beschikbaar is gemaakt.

Involvit heeft deze mobiele website gebouwd op basis van het eigen platform 'Mobile ConnectIt'. Met Mobile ConnectIt kan op een eenvoudige manier zowel content, de vorm waarin deze wordt getoond, als ook functionaliteit specifiek geschikt worden gemaakt voor mobiele apparatuur.

Loek Caris, directeur van Energeia over de nieuwe mobiele site: "Energeia.nl omvat een betaalmuur in combinatie met een complexe rechtenstructuur. InvolvIt heeft van m.energeia.nl een zeer gebruiksvriendelijk platform gemaakt; zowel voor mensen met een inlogrecht als voor mensen die 'zomaar' even langskomen. Een eenvoudig en effectief navigatiemenu helpt iedereen snel aan de informatie waarvoor hij of zij gemachtigd is."

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen