Gemeente Soest

Involvit voor de gemeente Soest een mobiele website gerealiseerd met Mobile ConnectIt, een gespecialiseerd platform 'in de cloud' voor mobiele webcommunicatie. Dit platform draagt zorg voor het op de juiste manier presenteren van informatie uit de website van de gemeente Soest op Smartphones en andere mobiele devices.

De gemeente Soest met ruim 45.000 inwoners ligt in het centrum van het land en kenmerkt zich door een opmerkelijke verscheidenheid in natuurschoon. Het is een plaats te midden van bouw- en weilanden, bos, duin en, verdeeld over negen locaties, in totaal nog 17 ha. aan wat ooit één uitgestrekt heidegebied was. De bestaansbronnen zijn industrie, dienstverlening en landbouw.

Steeds meer mensen bezoeken de website van de gemeente Soest via een mobiele telefoon. Om deze bezoekers tegemoet te komen, heeft de gemeente gekozen voor een speciale mobiele website.

Yvonne Kemmerling, wethouder Communicatie: "Steeds meer bezoekers bekijken onze website met een smartphone. Om hierop in te spelen en aan te sluiten bij de behoefte van onze websitebezoekers, hebben we een apart mobiel kanaal ontwikkeld en dat is vanaf nu voor iedereen toegankelijk."

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen