Groene Hart Ziekenhuis

Involvit heeft voor het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) de mobiele website verzorgd, uiteraard met Mobile ConnectIt.

GHZ is een algemeen ziekenhuis met zo'n 450 bedden en er werken ruim 125 medisch specialisten, 2.000 medewerkers en 80 vrijwilligers. Het GHZ is gevestigd in Gouda en bedient met name de inwoners van het Groene Hart.

De mobiele website is speciaal afgestemd op de informatiebehoefte van de patiënt of bezoeker van het GHZ die met een Smartphone de website bezoekt. Het betreft dan met name informatie over locaties, bezoektijden e.d. maar ook worden de afdelingen en specialisten gepresenteerd waarbij de bezoeker de gelegenheid heeft om op gerelateerde informatie door te klikken.

De keuze van Mobile ConnectIt voor de realisatie van de mobiele website is volgens Jeanet van 't Land, communicatiemedewerker/webredacteur gemaakt doordat in de verkennende gesprekken al snel naar voren kwam dat MobileConnecIt als oplossing de werkzaamheden voor de mobiele website een heel stuk minder complex maakte dan van te worden gedacht, het korte tijdsbestek waarin de mobiele website gerealiseerd kon worden én een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer over de mobiele website van het GHZ in het interview met Jeanet van 't Land

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen