Landstede

Involvit ondersteunt Landstede met haar informatievoorziening via het intranet. Dit doet wij door middel van kennisoverdracht in workshops, en het begeleiden van de implementatie voor de door Landstede opgestelde roadmap en planning voor haar online ambities.

Landstede biedt diensten aan op het gebied van beroepsopleidingen, voortgezet onderwijs en opleidingen voor volwassenen maar ook op het gebied van welzijn, kinderopvang en kringloop. De organisatie gelooft in de kracht van decentrale teams die dicht bij de verschillende doelgroepen staan. Om deze visie te verwezenlijken werkt Landstede in de provincies Overijsel en Gelderland vanuit tientallen vestigingen.

De ondersteuning van Involvit behelst onder andere de upgrade van het onderliggende Content Management Systeem van de website, de realisatie van een nieuwe vormgeving én het optimaliseren van de corporate site en de verschillende subsites.

Eelco Middelburg van Landstede: "Landstede heeft in de vorm van Involvit een partner gevonden die ons kan adviseren en helpen om ons kennisniveau voor wat betreft het product Smartsite op pijl te houden. Een van de belangrijkste redenen voor de keuze voor Involvit is de laagdrempelige ondersteuning die dit bedrijf biedt."

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen