Zorg op Noord

Voor Zorg op Noord (ZON) hebben wij in september 2016 een nieuw portaal gerealiseerd. Hiermee voorzien zij binnen een webbased oplossing haar ketenpartners in de zorg online van informatie tussen de verschillende partners onderling. Voor deze webbased oplossing is gebruik gemaakt van het webproduct WebCit van Involvit uit Delft.

Zorg op Noord (ZON) is een organisatie in Rotterdam die aangesloten organisaties in de eerstelijns gezondheidszorg ondersteunt met verschillende ICT diensten. Eén van haar diensten is het verstrekken van (management) informatie op basis van geaggregeerde data uit Client Informatie Systemen van aangesloten apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten e.d.

Doordat ZON met veel verschillende ketenpartners te maken heeft, is het verzamelen en beheren van de content altijd zeer arbeidsintensief geweest. Een van de belangrijkste doelen van de realisatie van de webbased oplossing was dan ook het vereenvoudigen van het beheer.

Informatie uit de SQL databases wordt verzameld en binnen een webinterface beschikbaar gesteld. Hierdoor zijn er nu ook meer zoekmogelijkheden en is ook het opvragen van detailinformatie over een subset van data mogelijk.

Voor de realisatie van het portaal heeft Involvit gebuikt gemaakt van het webproduct WebCit. Dit is een platform waarmee veel standaard functionaliteit voor de gebruikers beschikbaar komt en wat effectief is om eventueel extra wensen te realiseren. In het kader van dit project zijn onder andere de volgende standaard functionaliteit ingezet:

  •          Een koppeling met Active Directory
  •          Gebruikersbeheer in de beheeromgeving
  •          Personalisatie
  •          PDF generatie van overzichten

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen