Voordelen

Voordelen

Voordelen van WebCit zijn er te over. Hieronder volgt een korte opsomming van de belangrijkste voordelen van WebCit ten opzicht van andere, niet-adaptive oplossingen.

On-time on budget

WebCit is gebaseerd op technische standaarden en standaard componenten. Involvit werkt met gedreven ontwikkelaars en heeft zeer veel ervaring met het ontwikkelen van complexe webomgevingen. De combinatie van deze factoren zorgen er voor dat er snel en efficiënt kan worden gewerkt, wat de voorspelbaarheid qua financiën en planning vergroot.

Optimaal afgestemd

WebCit speelt optimaal in op de situatie waarin een gebruiker van het systeem zich bevindt. Daarbij wordt rekening gehouden met de functionaliteiten die het apparaat heeft waarmee de bezoeker de website of applicatie bezoekt. Optioneel kan voor ieder type device een specifieke vormgeving en navigatiestructuur worden ontworpen.

Offline gebruik

Met name voor mobiele gebruikers is het soms van groot belang dat een website/applicatie ook blijft werken als er (tijdelijk) geen internetverbinding bestaat. Het is binnen WebCit in te stellen dat een lokale kopie van de content wordt opgeslagen op het mobiele apparaat zodat de applicatie ook blijft werken als er geen WiFi of dataverbinding beschikbaar is.

Hergebruik van content

Veel organisaties maken gebruik van meerdere online communicatiekanalen. Denk aan de traditionele internet/intranet/extranet kanalen maar ook aan nieuwsbrieven, Apps, narrowcasting enz. Content die met WebCit wordt beheerd kan worden gepubliceerd op meerdere online kanalen. Dit kan op basis van clusters van content of op contentitem-niveau.

Standaarden

WebCit maakt gebruik van standaard componenten. Hierdoor biedt het platform ‘out of the box’ al veel functionaliteit. Het belangrijkste component is het open source Content Management Systeem Umbraco waarop WebCit is gebouwd. Door het gebruik van standaard componenten worden onzekerheden in een project geëlimineerd.

WebCit ontzorgt!

WebCit is een SaaS oplossing. Dit houdt in dat Involvit er voor zorgt dat telkens de nieuwste, geteste versies van de onderliggende programmatuur wordt gebruikt. Binnen het concept is ook de inzet van Involvit medewerkers inbegrepen zodat de benodigde ondersteuning en begeleiding is gegarandeerd.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen