Kennissessie voor zorgorganisaties zat weer vol nieuwe informatie en inzichten

7 november 2017

Op 26 september jongstleden hebben wij alweer onze derde kennissessie voor zorgorganisaties georganiseerd in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Het doel van deze kennissessies is om zorgorganisaties onderling kennis en ervaring te laten delen over onderwerpen die te maken hebben met het optimaliseren van het digitale proces. Tegen welke zaken wordt aangelopen, wie heeft hier al ervaringen mee opgedaan en op welke vlakken kan er van elkaar geleerd worden.

Kennisdelen over de branche, digitaal ondertekenen en marketing

Met een gezelschap van 16 personen zijn wij dieper ingegaan op digitale thema's. René Kuhlman van Stiply liet te aanwezigen kennismaken met digitaal ondertekenen en ging met ze in gesprek over de mogelijkheden en het gebruik hiervan binnen zorgorganisaties. Vervolgens nam Martijn Huls van Zorgbroeders de aanwezigen mee in de rollercoaster-ride waarin je binnen de zorgmarketing steeds meer terecht komt. Hij maakte het gezelschap er bewust van dat Marketing in de zorg verder gaat dan commerciële doelstellingen. Dat het in de zorgbranche juist draait om het vaststellen van de klant en bepalen hoe je die gaat bedienen.

Johan de Jong van Involvit sloot de middag af met een korte introductie van Involvit en haar rol als internetpartner in de zorgbranche.

Kennissessie krijgt een vervolg

Het was een interessante en waardevolle middag waarin de deelnemers nieuwe informatie en inzichten hebben gekregen en uitgewisseld. Wij willen hier zeker in het nieuwe jaar verder vervolg aangeven. Met nieuwe thema’s die binnen de zorgbranche spelen of over actuele ontwikkelingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de eerder genoemde onderwerpen of wil je ons attenderen over onderwerpen die interessant zijn voor een volgende sessie? Dan kan je contact opnemen met Involvit via onderstaand formulier. 

Ik ben geïnteresseerd in meer informatie over

Organisatie
Naam
Telefoon
Plaats hier je opmerking of tips

 

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen