GGZ Breburg

GGz Breburg is een specialistische instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant. Zij biedt specialistische behandeling en ondersteuning vanuit een van de locaties, maar biedt ook zorg/behandeling aan huis, cursussen en crisisinterventie.

Involvit heeft opdracht gekregen van GGz Breburg uit Tilburg voor de vernieuwing van haar webomgevingen, welke gaan bestaan uit een corporate website en meerdere thema-sites.

GGz Breburg heeft zich voorgenomen de online communicatie met de verschillende doelgroepen te revitaliseren. Eén van de onderdelen hiervan is het vernieuwen van de verschillende websites.

Naar aanleiding van de selectieprocedure heeft GGz Breburg gekozen voor de oplossing van Involvit voor de realisatie van haar nieuwe webplatform. Het project start met een intensieve ontwerpfase waarin, samen met de GGz Breburg organisatie, het inhoudelijk- en grafisch concept van de nieuwe website wordt bepaald. Involvit werkt in dit voortraject intensief samen met online zorgmarketing- en communicatiebureau Zorgbroeders uit Maarssen. Na de ontwerpfase volgt de realisatiefase waarin het WebCit framework op basis van Umbraco wordt geïmplementeerd, waarop het nieuwe webplatform wordt gerealiseerd.  

Met deze oplossing, voldoen de website(s) van GGz Breburg weer volledig aan de eisen als het gaat om moderne online communicatie én dient het tevens als platform toekomstige ontwikkelingen.

Ruben Meulman, Communicatieadviseur en projectleider bij GGz Breburg: “Onze huidige website sluit niet meer aan bij de bedrijfs- en communicatiedoelstellingen van GGz Breburg. Daarnaast is de website verouderd qua aansluiting op de geldende webstandaarden en wat bezoekers verwachten. Tijd voor een nieuwe website dus. Samen met Involvit, Zorgbroeders, betrokken medewerkers, cliënten en ervaringsdeskundigen gaan we er een cliëntgerichte website van maken. Cliëntgerichtheid, klantbeleving en profilering van GGz Breburg staan centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe website.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen