MULTI-DEVICE MANAGEMENT

WebCit presenteert zowel de vorm, de functionaliteit, als de content van een webomgeving, afhankelijk van het apparaat dat gebruikt wordt. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen desktops/laptops, tablets en smartphones. Maar het is ook mogelijk om de inhoud of vormgeving van een website of applicatie aan te passen op basis van het merk van een smartphone, de gebruikte browser of het feit of een device touch bediening heeft of niet.

Het WebCit platform signaleert van iedere bezoeker van de website/applicatie welk apparaat (soort, merk, type) gebruikt wordt, met welke browers de site wordt bezocht, of het device gebruik maakt van touch bediening enz. Daarnaast kan het systeem de locatie van een gebruiker ‘uitlezen’.

Met al deze informatie kan WebCit een optimale mix van content presenteren, precies afgestemd op situatie van de gebruiker. Denk hierbij aan:
• locatie-afhankelijke informatie;
• het aansturen van kaart-applicaties;
• telefoonfuncties enz.

Maar ook technisch zal het systeem een optimum kiezen. Zo worden afbeeldingen automatisch ‘geschaald’ zodat er, afhankelijk van het device, minder data over de ‘lijn’ gaat.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen