Interactieve sessie elektronische dienstverlening voor Zorginstellingen

10 december 2015

Involvit heeft een belangrijke focus op online dienstverlening in de zorgsector. We mogen onze kennis en ervaring, vertaald in producten en diensten, bij verschillende organisaties in de zorg inzetten. We beseffen ons echter maar al te goed dat de diepgaande inhoudelijke kennis in de sector zelf te vinden is. We ervaren daarnaast dat onze contactpersonen in de zorgsector graag kennis en informatie uitwisselen met collega’s bij andere organisaties.

Kennisdelen

Dit is de reden waarom wij een interactieve sessie organiseren waarin we onze relaties, aangevuld met andere belangstellenden, uitnodigen om kennis en ervaring op het gebied van elektronische dienstverlening in de zorg met elkaar te delen. Ook wij kunnen daar als leverancier veel van leren. Dit kan vervolgens zijn weerslag krijgen op wat of op welke manier wij onze producten en diensten optimaal kunnen laten aansluiten bij de zorgsector.

Op 19 januari organiseert Involvit deze interactieve sessie waarin ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Involvit faciliteert deze sessie en zal als voorzitter optreden om het gesprek in goede banen te leiden.

Thema's

Involvit heeft zelf een aantal ideeën over thema’s en onderwerpen die te maken hebben met online dienstverlening in de zorg, maar willen we die heel graag aanvullen met thema’s waar de deelnemers aan de sessie concreet in hun dagelijkse praktijk mee bezig zijn. Daarom worden deelnemers van harte uitgenodigd om onderwerpen aan ons te melden zodat wij deze mee kunnen nemen bij het samenstellen van het programma.

Waar en wanneer

De sessie zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 19 januari in het Beatrixgebouw in Utrecht en duurt tot ongeveer 16:00 uur.
Je kan je voor deze sessie aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt daarin ook aangeven welke onderwerpen je interessant vindt!

We zouden het fijn vinden om je op 19 januari in Utrecht te ontmoeten!

<Macro: (,)>
Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen