Circle Software

Circle Software maakt gebruik van een mobiele website, gebouwd met Mobile ConnectIt, die nauw aansluit bij de bestaande corporate website.

Circle Software is een onafhankelijk softwarehuis dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van software-oplossingen op het gebied van Document Management, Kennis Management en Workflow Management. Deze toepassingen worden geïntegreerd tot gebruiksvriendelijke en betrouwbare automatiseringsoplossingen voor een brede groep van gebruikers. Circle Software heeft binnen de overheidsmarkt een leidende marktpositie.

De homepage van de mobiele website is opgebouwd met duidelijke iconen waardoor de eerste indruk erg overzichtelijk is en deze de look en feel van een app heeft, maar dit niet is. Vanuit de mobiele website kan vanaf elk punt op de website ook worden geswitcht naar de corporate website.

De content van de mobiele website onderhoudt Circle Software volledig binnen het al in gebruik zijnde Content Mangement Systeem. De technologie van Mobile ConnectIt zorgt er voor dat deze informatie op de juiste manier wordt getoond op een smartphone.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen