Radboud UMC

Voor het UMC st Radboud ziekenhuis in Nijmegen ontwikkelde Involvit in samenwerking met Carp Technologies een oplossing waarbij lange, complexe medische teksten automatisch worden samengevat en op een gecontroleerde manier op een voor smartphones ontwikkelde mobiele website wordt gepubliceerd.

Het UMC St Radboud is een topkenniscentrum voor academische geneeskunde en gezondheidszorg. Kennis verbindt patiƫntenzorg, onderzoek en onderwijs, en vormt het hart van de organisatie. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven ruim 9.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten inhoud aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Responsive design kenden we al. De vormgeving van een website past zich aan de grootte van het beeldscherm aan. Involvit spant zich in om met haar product Mobile ConnectIt ook de functionaliteit en de content van de website adaptief te maken.

De resultaten van de oplossing voor het samenvatten van de medische teksten zijn in een Proof Of Concept (POC) opgeleverd aan het ziekenhuis. Het eindresultaat is verrassend goed. De samenvattingen zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor de effectiviteit van mobiele omgevingen sterk toeneemt.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen