Groene Hart Ziekenhuis lanceert mobiele website

10 oktober 2013

Het Groene Hart Ziekenhuis uit Gouda heeft een mobiele versie van de website gelanceerd om bezoekers en patiënten van snelle en toegankelijke informatie te voorzien. Als www.ghz.nl met een smartphone wordt geopend, ziet de bezoeker automatisch deze mobiele versie van de website (http://m.ghz.nl). Er is informatie beschikbaar. over polikliniekbezoek, bloedafnamelocaties, specialisten, specialismen, nieuwsberichten en route- en contactinformatie.

Eenvoudige bediening met de mobiele telefoon

Het menu is makkelijk te bedienen met een mobiele telefoon en de getoonde informatie is afgestemd op de mobiele gebruiker van de site. De functies van de telefoon worden waar mogelijk gebruikt, zoals navigeren naar een locatie of aanklikken van een telefoonnummer om dit direct te bellen. Een en ander is afhankelijk van de instellingen van de telefoon.

Uit de statistieken blijkt dat steeds meer mensen de website van het GHZ met hun mobiel bezoeken. Om deze mobiele bezoekers goed van dienst te zijn, is de mobiele website ontwikkeld. Op de meeste tablets krijgt de bezoeker de complete website te zien; deze wordt op een tablet duidelijk weergegeven.

Alle gangbare apparaten ondersteund

De mobiele website van het GHZ is gebouwd met het mobiele platform Mobile ConnectIt van Involvit. Mobile ConnectIt zorgt ervoor dat de website op alle gangbare mobiele apparaten, zoals smartphones, optimaal wordt weergegeven.

Lees meer over de mobiele website van het GHZ in het interview met Jeanet van 't Land

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen